Från data till insikt med AI

I insikternas era tillhör framtiden de snabba. De som lyckas omvandla data till insikt och som med stöd från AI kan accelerera för att alltid ligga steget före, få svar på frågor vi inte visste fanns och hitta lösningar till problem innan de uppstår.

Nyfiken på mer?

Artificiell Intelligens = Accelererad Insikt

Stödet från artificiell intelligens skapar förutsättningar att snabbare kunna möta upp till morgondagens verksamhetskrav och låta accelererad insikt driva innovation. De som vågar satsa och tar hjälp av tekniken kommer att nå nya nivåer av kunskap och intelligens. De som väljer att inte blunda för data kommer att få de största konkurrensfördelarna och stå som vinnare när spelplanen plötsligt förändras.

Med en datadriven AI strategi och rätt infrastruktur i grunden kommer möjligheten att:

  • modernisera och anpassa verksamheten efter framtidens krav
  • tolka mönster, förstå och lära sig dra nytta av företagets data
  • spåra fel och brister för att undvika problem och hinder innan de sker
  • Få blixtsnabb insikt från data som utan stödet från AI är nästintill omöjlig

E-book: Så lyckas du med AI

From-proof-of-concept-to-production-Insights-to-help-business-leaders-drive-AI-success-solution-guide_CoverMånga företagsledare har viljan att komma igång med olika AI projekt.

Men att nå hela vägen från strategi till mål kan vara svårare.

Den här e-boken från HPE och NVIDIA ger förslag på hur du kan lyckas implementera effektiva, storskaliga AI-projekt.

Infograf: Investera för framtiden

Cover_Accelerate-innovation-with-a-proven-practical-approach-to-AI_infographicAtt investera i AI är att investera i en bättre framtid. I en tid då snabb insikt från data är lika med värde har AI kommit att bli en digitaliseringstrend som är här för att stanna.

Läs infografen som samlar argument och fakta till varför 25% av världens företag satsar på en datadriven AI-strategi som omvandlar data till insikt.

3 viktiga byggstenar för en lyckad AI -strategi

1Kartlägg verksamhetens behov, analysera vilka problem som ska lösas och vilka nya möjligheter som ska tas tillvara på i AI-projektet.

2Säkerställ att infrastrukturen håller måttet och är anpassad efter mängden data och hastigheten som krävs att omvandla data till insikt.

3 Kunskap är makt, saknas den internt se till att bygga ett ekosystem av leverantörer och kunniga samarbetspartner som kan stötta AI-implementationen.

Film: Vänd trenden med rätt infrastruktur i grunden

AI kan skapa magi. Det kan omvandla rådata till värdefulla insikter och hitta svaren på frågor på ett sätt som vi inte ens kunde föreställa oss var möjligt för bara några år sedan. Men som 100 % av alla företag som har startat AI-projekt kan intyga: det är inte alltid så enkelt.
Faktum är att de komplexa problem som går att lösa med hjälp av artificiell intelligens kräver tillräckligt mycket kraft från den underliggande infrastrukturen med rätt mjukvara och hårdvara i grunden.

Se inspelningen från HPE och NVIDIA med Tech Enthusiast Markus Leinonen om varför onödigt många AI-projekt inte når förväntade resultat och få kommer hela vägen till produktion. 

Ai med Tech Enthusiast Markus Leinonen
HPE & Nvidia

Nyfiken på mer eller har du frågor? HPE och NVIDIA samverkar för att hjälpa företag att lyckas med AI

Oavsett om det rör sig om att implementera en säker, pålitlig och kostnadseffektiv IT eller att om det handlar om att ge rådgivning om hur du framgångsrikt går i mål med AI produktionen oavsett skala och bransch.

Tillsammans kan vi sammanföra banbrytande AI-teknik, omfattande expertis, ett brett partnerekosystem med målet att se resultat och låta verksamheter nå framgång oavsett AI-projekt.

Vill du boka ett möte med oss för att se hur vi kan hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt.

Läs mer: