5 anledningar att återuppleva ett av världens största virtuella IT-event

Digitalisering, Event Reading time: Reading time: Lästid: Lukemisen aika: Læsningstid Leestijd Lesetid 4 minutes minutes minuter minuuttia minutter minuten minutter

Missade du när HPE Discover Virtual Experience samlade några av branschens mest välkända experter, bjöd på 150+ sessioner för en digital publik som alla deltog live över tre tidszoner? Ingen fara, eventet lever kvar och här är några av höjdpunkterna från ett av världens största virtuella IT-event att ta del av – när det passar dig.

1. Digital transformation – återhämta och rusta dig för framtiden

På bara några månader har det mesta omkring oss förändrats dramatiskt, den pågående pandemin har påverkat oss alla. Hur vi lever och arbetar fortsätter att förändras. Organisationer över hela världen fokuserar nu på att återhämta sig på kort sikt men många behöver också påskynda den digitala transformationen för att förbereda sig inför framtiden. HPEs CEO och koncernchef, Antonio Neri diskuterar tillsammans med namnkunniga gäster om den nya värld vi lever i. Ta del av samtalet om insikternas era och om möjligheterna som kommer från att sammankoppla, skydda, analysera och agera på företagets data från insamlingsplatsen hela vägen till molnet.

On Demand: Se programpunkten här

Omslag till Cloud Everywhere Mandate - keynote av Antonio Neri

2. Intel: Nå nya framgångar med AI i system som flyttar, lagrar och bearbetar data var som helst

Hur kan du dra nytta av Artificiell Intelligens genom att nyttja datorernas förmåga att autonomt lära sig, förutsäga och driva innovation? Vi befinner oss i insikternas tid där analys av stora datamängder kan ge unika konkurrensfördelar för många branscher världen över. I takt med att AI-teknologier växer snabbare och blir mer tillgängligt, får fler företag möjlighet att hoppa ombord på vågen och med nya insikter nå nya framgångar.

I denna givande session får du lyssna på Monika Livingston, Artificial Inteligence Sales Director på Intel som lär dig hur du kan ta del av best practice och hur du kommer igång med AI. 

On Demand: Se programpunkten här

Monica Livingston, Intel om AI Success with systems that move, store and process data anywhere

3. Att prestera under press

Hur presterar du och din organisation under press? Lewis Hamilton har vunnit förarmästerskapen i Formel 1 inte mindre än sex gånger så om någon vet vad det innebär att prestera under press så är det han. I den här sessionen får du, utöver Lewis Hamilton, även lyssna till en av världens främsta gymnaster, Simone Biles, och basketlaget Golden State Warriors huvudtränare Steve Kerr. Hör dem prata om de känslomässiga, kognitiva och fysiska kraven som de ställs inför i sitt arbete, ofta under press. De kommer att diskutera sport, men också relatera till andra situationer där du behöver känna dig bekväm med det obekväma och övervinna mentala hinder för att få känslomässig kontroll när du behöver det som mest.

On Demand: Se programpunkten här

Introbild till Performance Under Pressure på HPE Discover

4. Kvinnliga ledare i teknikbranschen – att leda i en tid av återhämtning

Från pandemins påverkan på den globala ekonomin, till förändrad demografi och en accelererande teknisk utveckling. Den moderna arbetsplatsen går igenom mängder med förändringar just nu. De disruptiva krafterna är många och starka. Detta gör det till en både utmanande och spännande tid att vara en ledare. I den här sessionen lyssnar du till kvinnliga ledare som delar insikter och strategier för hur företag kan bygga motståndskraft och vara agila i en tid som beskrivs som ”det nya normala”. Vad är egentligen det ”nya normala” och vad behöver vi göra för att anpassa oss?

On Demand: Se programpunkten här

Introbild till Leading through Recovery på HPE Discover

5. 150+ sessioner tillgängliga när det passar dig

Du kan fortfarande ta del av HPE Discover Virtual Experience. Om du missade eventet finns nu samtliga 150+ sessioner, demos och hands-on labs tillgängliga on demand. Välj själv när det bäst passar dig och titta i din egen takt.


Dessutom finns en generös post-eventagenda med fyra fördjupande spår du inte bör missa:

30 juni
SMB: Thrive in a new digital world
Ta del av våra “Det här måste du veta SMB”-tips

8 juli
Unlock the value of your data to accelerate your transformation
Ta del av våra “Det här måste du veta om Storage”-tips

15 juli
The cloud experience that comes to you
Ta del av våra “Det här måste du veta om GreenLake”-tips

29 juli
Software to fuel data-driven transformation
Ta del av våra “Det här måste du veta om IT Automation”-tips

Ta del av våra tips om Containers, MLOps och Data Fabric


Relatert Lue seuraavaksi Relaterat Relateret Gerelateerd Related