En modern datastrategi skapar värde och möjliggör digitalisering

Data är bränslet för digitalisering, datahantering är motorn och när hjulen rullar sker digitalisering på riktigt.

Nyfiken på mer?

De allra flesta företag investerar i dag stort i digitalisering. Långt ifrån alla får de förväntade resultaten, det fåtal som lyckas får däremot stor ekonomisk utdelning. Svaren ligger ofta i hur du hanterar företagets data.

En utgångspunkt är att sätta en effektiv hantering av data, med stöd från smart innovativa lösningar som hjälper till att:

  • Säkerställa att all nödvändig data blir tillgänglig där den behövs till den som behöver
  • Hantera mixen av olika system, teknikplattformar och molntjänster från flera generationer och få de att fungera tillsammans.
  • Förstå hur du löser svåra utmaningar kopplat till transformationen och hantering av data på ett säkert sätt.

Infograf: Accelerera din digitala transformation

Cover-infographicDatadrivna verksamheter vinner i längden. Med insikter från data kan de förbättra och vidareutveckla både sin organisation och sitt beslutsfattande, vilket kan ge ett oerhört mervärde

Infograf: Effektiv datahantering med HPE och AMD

HPE and AMD Effective Data Management CoverNyttja kraften från data med en Big Data strategi. HPE och AMD levererar prestandan, holistisk säkerhet och flexibla implementerings och konsumtionsmodeller som krävs.

HPE har med AMD lanserat en ny generations servrar med 3 unika egenskaper

1 Supersäker – Världens säkraste industristandardservrar med AMD Infinity Guard ser vi till att data behandlas med högsta säkerhet.

2 Supersnabb – En ny generations servrar som garanterar och säkerställer hög prestanda och bygger grunden för sömlös datahantering.

3 Superhybrid- En bred portfölj av servrar som skalas efter ditt företags behov och sätter grunden för sömlös datahantering i molnet, lokalt eller i ditt datacenter.

Film: Effektiv datahantering kräver processorkraft med prestanda

Det går att bygga en komplett hybridmiljö från edge till cloud – med en intuitiv molnupplevelse, inbyggd säkerhet och optimerad prestanda för alla arbetslaster oavsett plats. Nyttja kraften från verksamhetens data och växla upp med rätt infrastruktur i grunden.

Se filmen när Antonio Neri, Chief Executive Office and President, HPE presenterar senaste HPE ProLiant Gen11.

Videocover for HPE Proliant Gen11 with Antonio Neri
HPE och AMD Logo

Nyfiken på mer eller har du frågor om hur vi möjliggör beslutsfattande i realtid med nästa generations prestanda.

Vill du veta mer om nästa generations servrar från HPE och AMD med en förbättrad effektivitet, skalbarhet och ekonomi som påskyndar affärsresultat men sänker samtidigt TCO. Som baserat på fjärde generationens AMD EPYC-processorer kan leverera nästa generations prestanda för att konsolidera fler arbetslaster och öka ROI? Våra experter, partners och inte minst tekniken kan hjälpa dig att lyckas i en datadriven värld.

Vill du boka ett möte med oss för att se hur vi kan hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt.

Läs mer: