Digital arbetsplats: Fem utmaningar ni måste lösa

Digitalisering, Downloads Reading time: Reading time: Lästid: Lukemisen aika: Læsningstid Leestijd Lesetid 1 minutes minutes minuter minuuttia minutter minuten minutter

Den här rapporten belyser fem stora utmaningar du ställs inför när nästa generations trådlösa infrastruktur ska byggas. En infrastruktur som stöttar den digitala arbetsplatsen och får den mobila generationen att blomstra.

En digital arbetsplats är något som de flesta pratar om, men det är få som verkligen kommer i mål med det. I stället går de trådlösa näten går på knäna hos många företag. Den nya mobila generationen ställer allt högre krav på tillgänglighet och prestanda. Samtidigt måste du, och din it-avdelning, se till att näten är säkra, smidiga att hantera och inte kostar skjortan.

En framtida digital arbetsplats ger fantastiska produktivitetsökningar, förbättrad kommunikation och samarbete. Men för att få full utväxling krävs det att du bygger infrastrukturen på rätt sätt och det finns ett antal fallgropar på vägen att se upp med.

Getting your IT infrastructure_Ready for Digital Workspace

En digital arbetsplats kräver en fungerande trådlös infrastruktur.

I dagens “mobile first”-värld är mobiltelefoner och datorer centrala beståndsdelar i såväl yrkeslivet som privat. Ladda ned ”Getting Your IT Infrastructure Ready for the Digital Workplace : A Blueprint for IT Professionals” här bredvid för att lära dig:

  • Vilka #GenMobile är och vilka krav de ställer på en modern, digital arbetsplats?
  • Hur dessa krav förändrar hur it-avdelningen måste arbeta samt vilka krav som ställs på företagets nätverk?
  • Fem utmaningar för it-avdelningen att hantera för att stödja digitala arbetsplatser och lika många tips på hur ni kan hantera dessa utmaningar?

Ladda ned rapporten Getting Your IT Infrastructure Ready for the Digital Workplace

  • Genom att klicka i rutan "Jag accepterar följande villkor" accepterar jag allmänna villkor.


Relatert Lue seuraavaksi Relaterat Relateret Gerelateerd Related