5 frågor och svar om HPE Discover 2021: ”Partnerskap ligger i vårt DNA”

Möt HPE Reading time: Reading time: Lästid: Lukemisen aika: Læsningstid Leestijd Lesetid 3 minutes minutes minuter minuuttia minutter minuten minutter

Den 23:e juni startar årets event HPE Discover 2021. En virtuell och digital upplevelse där vi lyfter fram värdet bakom HPE och våra lösningar. Trots att vi längtar tills att vi får träffa våra kunder och partners igen så är det ändå ganska fantastiskt att vi med digitala medel kan upprätthålla relationerna och komma ut med vårt budskap i en tid som fortfarande begränsas av restriktioner världen över. Och extra viktig är relationen med våra partners i kanalen.

Vi ställde några frågor till Toni Drk, Partner and Alliance manager på HPE Sverige om vad är det som gör just detta års Discover event så spännande för våra partners i kanalen.

Toni Drk
Toni Drk, Partner and Alliance manager på HPE Sverige

Hej Toni, i år går Discover under namnet The Edge to Cloud Conference. Sett ur ett partnerperspektiv vad tror du lockar extra mycket med det temat?

-De allra flesta av våra partners kommer dagligen i kontakt med både edge och cloud i dialogen med sina kunder.  För att vara en trovärdig rådgivare till kund så är vi övertygade att de också vill ta in det senaste från oss på HPE inom edge2cloud. Vi kallar oss THE ”edge to cloud platform as-a -service company” och kommer i  vanlig ordning att dela med oss av spännande strategier och lanseringar där vi tar med oss partners i allra högsta grad då partnerskap ligger i vårt DNA.

Läs mer om Discover och anmäl dig här!

Förutom förra året så har Discover alltid varit ett fysiskt event på plats i Las Vegas där vi samlade kunder och partner under en vecka. Skulle du säga att det är bättre eller sämre att det nu är digitalt?

– Både och skulle jag säga, att träffas IRL ger alltid en ytterligare dimension, fler spontana samtal och snabbare affärsmöjligheter men att köra virtuellt är så mycket mer inkluderande och ger fler möjlighet att delta. Om man som vi och blandar det virtuella med live sessioner och på platsen besök hos kunder så tror jag att man får det bästa av alla delar.

”Partnerskap ligger i vårt DNA.”

Toni Drk, HPE Sverige

Vi är ju inte ensamna om att ställa om fysika event till digitalt. Vad tycker du skiljer Discover 2021 från andra IT-leverantörers digitala events?

– Vi var tidigt ute med digitala events och nu tar vi det till en ny nivå i år med ny teknisk plattform som ska vara än mer inkluderande och ger möjligheter till samverkan mellan HPE, kunder, partners och då menar jag inte bara våra vanliga partners utan även våra ekosystem partners som VEEAM, Scality, VM-Ware, RedHat, Suse, Commvault och Nutanix mfl. Att vi inkluderar alla dessa på en och samma plats skapar ett enormt värde och tidsbesparing för alla.

Vad ser du blir det största värdet för våra partners när vi nu går emot en leveransmodell som tjänst?

– Värdet är så klart förhoppningsvis nöjdare kunder som får flexibilitet, skalbarhet, integritet samtidigt som de slipper överprovisionera och betala för IT de inte nyttjar. Detta i sin tur skapar en långsiktig relation mellan kund och partner där partner transformerar mot en återkommande intäkt över tid som i sin tur skapar bättre förutsägbarhet i deras ekonomi.

Vad får de inte under några omständigheter missa, och varför ska de redan nu blocka kalendern?

Självklart redan första dagen (23/6 kl 9) då vi drar igång med vår lokala regions session tätt följt kl 10 av vår CEO Antonio Neris keynote.

Som partner ska man inte heller missa de sessioner som speciellt riktar sig mot er (23/6 12:30-13:00 och 24/6 kl 16:00-16:45). En av mina personliga favoriter är dock att lyssna på hur flerfaldige Formel 1 värdsmästaren Lewis Hamilton berättar hur vår teknik verkligen gör honom och stallet till vinnare (23/6 kl 11:30-12)

(TIPS: värm upp genom att ta del av 2020 års event: HPE Discover Virtual Experience)

Fler frågor & svar inför HPE Discovery 2021


Relatert Lue seuraavaksi Relaterat Relateret Gerelateerd Related