Mer data, fler utmaningar – möt oss virtuellt på HPE Data World 2021

Möt HPE Reading time: Reading time: Lästid: Lukemisen aika: Læsningstid Leestijd Lesetid 3 minutes minutes minuter minuuttia minutter minuten minutter

Vi lever i insikternas era där all data som produceras är av stort värde. Där data kommit att bli en central punkt i all digital transformation oavsett bransch. I en värld som blir allt mer datadriven har datahantering på rätt sätt utan att störa produktiviteten blivit en viktig faktor för de allra flesta företag och organisationer avsett storlek och bransch.

Frågor som många ställer sig just nu är hur de framgångsrikt kan modernisera och få till skott en ”data-first” strategi utan att för den delen tappa tempo? Hur kan de få insikt från all producerad data, driva innovation och öka produktiviteten i en värld där de snabbaste och mest datadrivna vinner racet? På HPE har vi ett uppdrag att hjälpa företag att lösa sina datautmaningar och tillgodose marknadens ökade behov att managera all producerad data men också att på rätt sätt urvinna insikt från den oavsett var den befinner sig.

Vi ses i ”Metaverse” den 7:e december

Häng med på HPE Data World 2021 den 7:e december 2021 mellan 09:00 och 12:00. Ett eventkoncept av helt ny karaktär i form av en upplevelse i det digitala universum som kallas ”Metaverse”. Tillsammans med oss går du in i en virtuell 3D-värld där du med din egen avatar utforskar vår digitala miljö och interagerar med oss på ett nytt, spännande och annorlunda sätt.

I en rad olika sessioner presenterar vi hur du får ett förenklat förhållningssätt till data genom en molnbaserad upplevelse utan att du för den delen behöver flytta all data och applikationer till molnet. Hur vi kan bidra till att lösa några av de hinder som uppstår med att hantera ökade mängder data, och få de insikter som behövs i realtid.

Eventet är på engelska med representanter från hela Europa och även från Sverige. Bland annat får du lyssna till Peter Werdenhoff, Chief Technologist på HPE Sverige som i sin session pratar om den datadrivna framtiden som redan är här. Om problematiken som uppstår för de som inte kan agera blixtsnabbt på data men framför allt möjligheterna som kommer till de som lyckas.

Vi guidar dig i en virtuell värld och visar hur HPE kan hjälpa dig att förena, modernisera, analysera och skydda all din data, från edge till cloud.

Sverige representeras även i en av många virtuella 3D montrar. Här kan du träffa HPE tillsammans med AI Sweden för att diskutera möjligheterna med AI. Är du nyfiken på AI Swedens Edge Lab i Göteborg som satts upp med hårdvara och mjukvara från HPE? Kom hit så berättar vi om våra ”Playable Demos” som gör det möjligt för företag att testa olika AI modeller eller skräddarsy sina egna tillsammans med oss.

Modernisera utan att behöva kompromissa

Oavsett teknisk bakgrund eller roll kommer du att hitta din plats i denna eventvärld och få inspiration till hur du kan få ut det mesta av din data. Genom att delta kommer du att få nya insikter, vässa dina kunskaper, träffas och umgås med andra teknikentusiaster, datafantaster och innovatörer. Vi guidar dig i en virtuell värld och visar hur HPE kan hjälpa dig att förena, modernisera, analysera och skydda all din data, från edge till cloud. Dags att modernisera verksamheten utan att behöva kompromissa!

Läs mer om eventet, registrera dig för att säkra din plats så ses vi den 7:e december som avatarer för att utforska möjligheterna i en spännande 3D värld!


Relatert Lue seuraavaksi Relaterat Relateret Gerelateerd Related