Nya tider, nya strategier – framtidens arbetsplats är hybrid

Partner, VMware Reading time: Reading time: Lästid: Lukemisen aika: Læsningstid Leestijd Lesetid 2 minutes minutes minuter minuuttia minutter minuten minutter

Den plötsliga globala nedstängningen av kontor har gjort att många verksamheter just nu behöver tänka om för att möjliggöra obehindrad och säker uppkoppling till arbete som i dessa tider sker när som helst, från vilken enhet som helst och var som helst. Det har gjort att intresset för VDI (Virtual Desktop Infrastructure)–lösningar just nu är hetare än någonsin, likaså behovet att hitta rätt strategi för att kunna hantera arbete på distans. Här behövs lösningar som håller ihop hela infrastrukturen såsom servrar, storage, nätverk och applikationer som på ett skalbart och säkert sätt ger möjligheter för att arbetet ska kunna ske varsomhelst.

Lär dig accelerera din VMware-teknologi med HPEs utbildningsprogram – ta del av det här!

Att bedriva verksamheten utanför kontorets väggar och samtidigt ge säker tillgång till data och applikationer är bara ett av många områden som behövts prioriteras när företagsledare och IT verksamheter tvingats tänka i nya banor. Den ökande volymen av hemarbete, från olika devices, har i snabb takt drivit på behovet av att kunna erbjuda en friktionsfri upplevelse för arbetsteam utan att för den delen sätta företagsdata i risk.

Plattformar som stöttar all slags digitalisering

Med plattformar för cloud, app-modernisering, nätverk, säkerhet och digitala arbetsytor genereras en helt oslagbar flexibilitet och säkerhet. Kort sagt levereras en digital grund för att både bygga, driva, hantera, ansluta och skydda applikationer och data, var de än är. Genom att erbjuda snabb, teknologidriven innovation och kontinuerlig integration av nya tekniker kan organisationer och företag kan bli mer agila och fullt ut fokusera på att driva den egna verksamheten framåt med stöd från modern teknik.

VMware är en ledande leverantör med fokus att driva innovation och stötta verksamheter att lyckas med sin digital transformation. Bland annat genom att leverera den mjukvara som krävs för att modernisera infrastrukturen och möjliggöra visualisering och virtualisering. Men även genom att öppna upp för automatisering av datadrivna processer och datamanagering som leder till att digitaliseringen sker säkert och helt enkelt blir lite smidigare att genomföra.


Relatert Lue seuraavaksi Relaterat Relateret Gerelateerd Related