Så skapar du rätt mix av molnet och egen it-drift

Molnet, Partner Reading time: Reading time: Lästid: Lukemisen aika: Læsningstid Leestijd Lesetid 2 minutes minutes minuter minuuttia minutter minuten minutter

Digital transformation förblir verksamhetens och CIO:ers största prioritering enligt IT-analytikernas rapporter. Men att genomföra transformationen är inte alltid en snabb process, inte heller finns det någon enkel digitaliseringsguide att luta sig mot. Strategierna ser olika ut då varje företag befinner sig i olika stadium så varje IT-chef behöver noggrant se över sin unika strategi och IT-infrastruktur.

Samtidigt finns ett brådskande behov av att möta företagens krav på en infrastruktur som stöttar den pågående digitaliseringen. Att effektivisera och minimera komplexiteten men också att hålla ned kostnaderna.

Applikationer och data – företagens stora drivkraft

Trots att varje företags digitaliseringsresa är unik har de flesta ändå något gemensamt. Hos nästan alla organisationer är det deras data och applikationer som driver affärer, innovation och produktivitet. Att använda sig av molntjänster som hanterar denna värdefulla resursbank har många fördelar, men att flytta hela it-miljön till publika moln är för de flesta inte ett realistiskt alternativ. Krav på prestanda, lagar och regelverk samt interna policys är några av skälen till att bibehålla egen it-drift. Och i vissa fall är det även billigare att drifta själv än att lägga ut publikt.

Med dessa förutsättningar så tittar allt fler organisationer på att investera i hybrida moln för att leverera en konsistent och optimerad plattform för alla sina applikationer. Men hybrid IT innebär inte bara en blandning av privata och offentliga moln, det krävs också krävs en strategi för att sätta den rätta mixen som också stöttar den digitala transformationen.

Ladda ner HPEs och VMwares whitepaper om hybrid cloud här

Hybrid IT – så hittar ni en vinnande strategi

Att se över sina molninvesteringar och sätta en multicloud-strategi för att hitta den perfekta blandningen av de publika och privata har blivit räddningen för många. Välkommen till vårt senaste HPE Lightboarding-webinar där vi berättar hur du:

  • maximerar effektiviteten för din nytänkande blandade IT-infrastruktur på bästa sätt.
  • hanterar en blandad miljö med rätt kombinerad hårdvara och mjukvara; HPE Synergy och VMware Cloud Foundation™ (VCF).
  • nyttjar det privata molnets fördelar i det lokala datacentret men samtidigt har möjligheten att skala ut i de publika molnen när det behövs.

Som vanligt lämnar vi de mer traditionella powerpointbilderna och kör istället ett Devilabs Lightboarding LIVE-webinar med Markus Leinonen som presentatör.


Relatert Lue seuraavaksi Relaterat Relateret Gerelateerd Related