Världen förändras, så även arbetsplatsen

Vi lever i en ny tid med ett globalt behov av att transformera sättet vi arbetar. Dags att låta människor och teknik mötas för att öka effektivitet och produktivitet av arbetet, oavsett plats. VDI kan vara en del av lösningen.

Nyfiken på mer?

Transformation av arbetsplatsen

Förändring är den nya konstanten. Det gäller inte minst arbetsplatsen som blivit allt mer decentraliserad då intresset att välja var och hur arbete utförs i ett utbrett digitaliserat samhälle ökar.

Att möta ett nytt och mer moderniserat sätt att arbeta. Att hålla sina anställda produktiva för att möjliggöra snabbare och bättre resultat och samtidigt skydda företagets data har kommit att bli helt avgörande. Just nu är dagens företag och organisationer upptagna med att hitta rätt strategi, nya digitala arbetsytor och en virtuell desktopinfrastruktur, VDI, som kan:

  • Svara upp till det växande behovet av att arbeta effektivt och säkert oavsett plats eller enhet
  • Stödja säker och skalbar åtkomst till data
  • Hjälpa till att skydda företagets data och slippa utsättas för säkerhetshot
  • Leverera snabb och pålitlig åtkomst till applikationer och data oberoende geografisk plats och enhet
  • Sänka kostnaderna för underhåll av hårdvara, samtidigt möjliggöra effektivt arbete på distans

5 saker att tänka på
för en lyckad VDI-strategi

Omslag: Top 5 considerations for building a successful vdi strategyIntresset för transformation av arbetsplatsen och ökat distansarbete är just nu hetare än någonsin, likaså behovet att hitta rätt strategi.

I vårt whitepaper ger vi dig 5 viktiga saker att tänka på för en lyckad VDI-strategi!

Infograf:
Säkert distansarbete med VDI

Cover: Infograph - Enable secure remote work with scalable vdiFrån 20% till över 50%. Efter pandemin räknar fler än hälften av världens organisationer med att ha anställda arbetandes hemifrån.

Få en snabb överblick över hur du möjliggör säkert arbete på distans med skalbar VDI som tjänst.

3 skäl att transformera arbetsplatsen med hjälp av VDI

1 VDI centraliserar alla virtuella desktop resurser och förenklar hanteringen av infrastrukturen.

2 VDI effektiviserar många aspekter av IT-stöd, särskilt support på klientsidan.

3 VDI ökar säkerheten då attackytan på en virtuell desktopinfrastruktur är mycket mindre jämfört med traditionella lösningar.

Webinar: Så möjliggör och framtidssäkrar du arbete på distans

Det finns ett ständigt företagsbehov att möta dagens krav på effektivt arbete som driver innovation och lönsamhet. Svaren ligger ofta i företagens data som blir alltmer värdefullt. Data som måste skyddas parallellt med att den måste finnas lättillgänglig och anpassas efter nya tidens arbete som allt oftare sker utanför kontorets väggar.

Lyssna på experter från VMware och HPE i ett samtal om hur säkerhet och flexibilitet och rätt verktyg möjliggör för framtidens arbete oavsett om det sker på distans eller på kontoret. Registrera dig för detta 30 minuters webinar för att lära dig mer.

Enabling future ready remote workforce VDI - Video teaser
hpe-vmware-logos

Nyfiken på mer eller har du frågor?
HPE hjälper dig!

På Hewlett Packard Enterprise (HPE) jobbar vi för att möjliggöra utvecklingen av hur människor lever och arbetar. Med innovation i fokus och samarbete i starka partnerskap strävar vi efter att skapa banbrytande tekniklösningar som gör det möjligt att låta värdefull data göra skillnad. Tillsammans med VMware kan vi bidra till transformationen av arbetsplatser och möjliggöra effektivt och säkert arbete på distans. En viktigt trend inom digitalisering i en ny tid där data kommit att bli företags viktigaste resurs- och tillgången till den oavsett plats blivit ett krav från anställda.

Vill du boka ett möte med oss för att se hur vi kan hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt.

Läs mer: