Strategiska partnerskap: Tillsammans gör vi skillnad

Intel, Möt HPE Reading time: Reading time: Lästid: Lukemisen aika: Læsningstid Leestijd Lesetid 3 minutes minutes minuter minuuttia minutter minuten minutter

Vi hör om det överallt, vikten av att addera värde för kunder. Speciellt i vår bransch, IT-branschen där ett helt ekosystem av IT-leverantörer, Service Providers, och värdeadderande återförsäljare eller Value Added Resellers jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål: att stötta företag i behov av att digitalisera verksamheten. Om du frågar oss är det där ekosystemet det absolut viktigaste och att samarbeta med andra är en grundläggande del av vårt uppdrag. Det ligger i vårt DNA och något som vi ständigt jobbar för att bli bättre på för att vi ska kunna leva upp till rollen som värdeadderande.

Partnerskap som gör oss bättre

Vi tror att vi blir bättre med rätt partnerskap. För att hitta rätt partnerskap har vi noga utvärderat kring vilka strategiska samarbetspartners som vi vill alliera oss med. För vi vill jobba med de allra bästa, de som också utvecklar smart teknik och innovativa lösningar. De som kan komplettera vårt erbjudande och den infrastruktur och teknik vi bygger upp. De som tillsammans med oss kan möjliggöra innovation och digitalisering ute hos våra kunder. De som ser värdet av att göra skillnad hela vägen ut till slutanvändaren dvs våra kunders kunder. De som lägger lika stort fokus som vi gör på att förstå olika branschers behov och är fortsatt nyfikna på vad som efterfrågas på marknaden. Precis som vi vill de veta hur vi kan möta de behov som finns ute hos våra kunder så att de som just nu funderar på att investera i våra gemensamma lösningar verkligen får det de behöver.

Det ska bara funka

Vår digitala värld kräver en stabil och pålitlig infrastruktur. Utan den blir det tyvärr ingen innovation. Vi kan den senaste tekniken för vi har byggt den, och vi är ständigt på jakt att utveckla nya plattformar som levererar bättre, säkrare och snabbare, som tjänst. Vårt mål är att se till att våra kunder får full utväxling på den investering de gör. För att lyckas med det har vi även här gått samman med ett antal partners, så kallade service providers som kan göra det möjligt att komplettera vårt erbjudande så att våra kunder kan nyttja precis den infrastruktur de behöver. Det gör det möjligt för oss att anpassa rätt lösning för varje unik kund, oavsett om det sker lokalt, i molnet eller både och. Dessutom jobbar vi prediktivt för att undvika att systemen stannar. Det vill säga, vi gör allt som står i vår makt. Skulle det mot förmodan ske ett driftstopp finns vi här för att återställa problemet, tillsammans. För visst är det så, det ska bara funka. Att se till att allt fungerar som det ska är ett av många sätt för oss att addera värde till IT-leveransen.

Better Together

Varför är samarbete och partners så viktigt för oss? Det finns många skäl men här är några jag vill lyfta fram:

  • Ett starkt partnerskap bidrar till innovation, ökat värde samt ger skalfördelar och bättre räckvidd.
  • Ensam är inte stark – de nöjdaste kunderna finns där starka partnerskap spelat en vital roll.
  • Partnerskap ger ökat förtroende då kunden känner att de har en oberoende part att samarbeta med.

Våra bästa partnerskap bygger på ömsesidiga investeringar, förtroende, sponsorskap och exklusivitet. Det är när vi tänkt tillsammans som vi kommit fram till de bästa lösningarna. Tillsammans har vi lyckats anpassa tekniken så att den verkligen kommer till sin rätt för användaren. Vi ser det lite som en förädlingsprocess där vi var och en jobbar för att utveckla det bästa och med gemensam kraft gör det ännu bättre. 

Toni Drk - Channel, Service Provider & Alliances Sales Director, HPE Sverige

Toni Drk
Channel, Service Provider & Alliances Sales Director
HPE Sverige


Relatert Lue seuraavaksi Relaterat Relateret Gerelateerd Related