5 frågor och svar om HPE Discover 2021: ”Greenlake: The cloud that comes to you”

Möt HPE Reading time: Reading time: Lästid: Lukemisen aika: Læsningstid Leestijd Lesetid 3 minutes minutes minuter minuuttia minutter minuten minutter

Visste du att HPE jobbar för fullt med att utveckla leveransmodellen för att 2022 kunna erbjuda hela produktportföljen även som tjänst? Om inte kan du se fram emot att lära dig mer den 23 juni och 24 juni på HPE:s stora virtuella event HPE Discover 2021.

I år lägger vi fokus på att lyfta fram vår växande as-a-service leverans och vilka möjligheter det bär med sig att konsumera IT istället för att äga den. Smarta molntjänster utvecklas just nu för att erbjuda en komplett upplevelse, anpassad efter varje företags unika behov, med den senaste tekniken paketerad som tjänst. Eftersom årets HPE Discover bland annat handlar om utvecklingen av våra tjänster, ställde vi lite frågor till Lars-Eric Jansten, affärsområdeschef i Sverige för HPE Greenlake om hans bästa Discover tips.

Läs mer om Discover och anmäl dig här!

Lars-Erik Jansten
Lars-Eric Jansten, affärsområdeschef i Sverige för HPE Greenlake.

Hej Lars-Eric, berätta kort för de som inte känner till Greenlake, vad är det?

– Greenlake är HPE:s leverans av en infrastruktur som tjänst. Kort sammanfattat ser vi till att du får upplevelsen och enkelheten av molnet, kan konsumera IT i ditt egna datacenter men istället för att äga infrastrukturen så konsumerar du den och betalar för det du använder. En kostnadseffektiv och säker lösning då du har full kontroll på var din data ligger men också en frihet att kunna skala upp och ner vartefter behoven finns.

Om du skulle beskriva Greenlake i 3 ord, vilka skulle det vara?

– Flexibelt, snabbt och effektivt.

Vad skulle du säga är de hetaste och mest intressanta Greenlake-sessionerna på HPE Discover 2021 och varför?

– Det finns såklart ett gäng att välja mellan men om du bara har möjlighet att hänga med på en session om Greenlake så är det en Spotlight den 24:e juni mellan 11:00- 11:30. Här presenteras fördelarna med Greenlake som just den skalbara, snabba och flexibla lösning som allt fler företag efterfrågar i en värld där det mesta går mot att konsumeras som tjänst. Här visar ingen mindre än Keith White, General Manager för Greenlake Cloud Services hur man kan få samma molnupplevelse med Greenlake i sitt egna datacenter och fördelarna kopplade till konsumtionsmodellen.

HPE Discover 2021 – 24:e juni kl 11-11:30: SPOTLIGHT HPE Greenlake: The Cloud That Comes to You

Förutom de keynotes och breakouts som presenteras på den virtuella scenen erbjuder ju Discover 2021 digitala Demos och Hands on Labs. Kan du tipsa om någon som skulle passa den som vill lära sig mer om Greenlake i praktiken?

– Då kan jag tipsa om en ett seminarium som går den 24:e juni mellan 10:00 0ch 10:30 där vi kör en demo på vår hybrid cloud plattform, Greenlake central. Det är ett ”hands-on seminarium” som praktiskt visar en rad olika funktioner som visualiserar och förenklar manageringen av infrastrukturen.

HPE Discover 2021 – DEMO (LIVE): 10 Things You Can Do Easier With HPE GreenLake Central

På förra årets Discover lanserades nätverk som tjänst med Aruba central och för inte så länge sen kom Storage as-a-Service i och med att vi släppte Data Services Cloud Console. Många undrar säkert, kommer det att komma ytterligare någon nyhet på årets Discover kopplat till vårt as-a-Service-erbjudande? 

– Absolut kommer det att komma nyheter, men det är inget jag kan säga något om innan eventet. Mitt tips är att anmäla sig i tid och blocka kalendern för att säkerställa att du inte missar något!

(Passa på att värma upp med 2020 års event: HPE Discover Virtual Experience)

Fler frågor & svar inför HPE Discovery 2021


Relatert Lue seuraavaksi Relaterat Relateret Gerelateerd Related